FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Korku Seansi - The Conjuring türkce dublaj izle



Korku Seansi - The Conjuring  full izle
Gösterim tarihi: 30 Ağustos 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 7.0/10
IMDB puanı: 7.6/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Patrick Wilson, Ron Livingston, Vera Farmiga
Tür: Korku, Gerilim
Senaryo: Carey Hayes, Chad Hayes
Yönetmen: James Wan
Orijinal İsim: The Conjuring 
Film Konusu : Konusunu gerçek bir hikayeden alan Korku Seansı, doğaüstü olayları inceleyip aydınlatmaya çalışan dünyaca ünlü çift Ed ve Lorraine Warren'ın karşılaştıkları ürkütücü bir vakayı ele alır. Ed ve Lorraine Warren bir gün Perron ailesinden bir telefon aldıklarında hayatlarının en korkutucu görevine atıldıklarının farkında değildir. Perron ailesinin gerçek yaşam öyküsünden uyarlanan filmde, Roger ve Carloyn Perron rolünde Ron Livingston ve Lili Taylor karşımıza çıkıyor. Çiftin çocuklarıyla birlikte yeni taşındıkları çiftlik evinde bir tuhaflık olduğunu fark etmeleri çok zaman almıyor. Korku Seansı, son dönemde korku sinemasının doğa üstü güçler temalı klişesine klasik korku filmi teknikleriyle yaklaşarak, izleyiciye yüksek dozlu gerilimi garantiliyor. 
Film Etiketler :  Korku Seansı filmini izle, Korku Seansı full izle, Korku Seansı izle, Korku Seansı The Conjuring direk izle, Korku Seansı The Conjuring online izle, Korku Seansı Türkçe dublaj  izle
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.