FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Başlangıç – Inception filmi full izle



Başlangıç – Inception
IMDB Puanı: 8.8
Yapım :2010 - USA
Tür:Aksiyon, Macera, Gizem, Bilim-Kurgu, Gerilim
Süre:148 Dakika
Dil:Türkçe Dublaj
Oyuncular:Leonardo Di Caprio, Joseph Gordon-Levitt
Yönetmen:Christopher Nolan
Film Konusu : Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb’un bu ender mahareti, onu kurumsal casusluğun tehlikeli yeni dünyasında aranan bir oyuncu yapmıştır. Ancak, aynı zamanda bu durum onu uluslararası bir kaçak yapmış ve sevdiği her şeye malolmuştur. Ona hayatını geri verebilecek son bir iş; tabi eğer imkansız başlangıçı tamamlayabilirse... Mükemmel soygun yerine, Cobb ve takımındaki profesyoneller bu sefer tam tersini yapmak..
Film etiketler : Başlangıç 720 p izle (2013), Başlangıç filmi izle (2013), Başlangıç HD izle (2013), Başlangıç Tek parça izle (2013), Başlangıç Tek part izle (2013), Başlangıç Türkçe altyazılı (2013), Başlangıç Türkçe dublaj (2013), İnception 720 p izle (2013), İnception filmi izle (2013), İnception HD izle (2013), İnception Tek parça izle (2013), İnception Tek part izle (2013), İnception Türkçe dublaj izle (2013), İnception Türkçe dublaj (2013) 

PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.