FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Hayelet sirinler: The Legend of Smurfy Hollow izle



Gösterim tarihi: 10 Haziran 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 7.4/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Fred Armisen, Hank Azaria, Jack Angel
Tür: Animasyon
Senaryo: Todd Berger
Yönetmen: Stephan Franck
Orijinal İsim: Şirinler 
Film Konusu : Hikaye başladığında, iri Sakar ve Paniğe kapılan kırık tekerleği şirin çileği dolu bir sepeti ile gece ormanda dışında. Sakar zaman geçirmek için bir hayalet hikayesi anlatma fikri olduğunda tekerlek düzeltmek için açılamıyor, üçü bir kamp ateşi kavurma şirin çileği etrafında bir araya oturup. Anlatıcı sonra hayalet hikayesi kendi tür anlatmak için üç Şirinler katıldı.Anlatıcı hikayesi olarak, Şirinler en şirin çileği toplamak Şirinler bir madalya verilecektir hangi Smurfberry Hasat yarışma duyurmaktan Şirin Baba için etrafında toplamak. Zeki o da bu yılki madalya kazanmak için gidiyor nasıl haset, son yıllarda kazandı birden fazla madalya giyen toplantıda gösterir.iyi seyirler flimizlesene-vk ailesi. 
Film Etiketler :  Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi filmini izle, Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi full hd izle, Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi full izle, Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi indir, Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi izle, Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi onlien izle, Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi The Smurfs The Legend of Smurfy Hollow izle, Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi Türkçe Dublaj izle, Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi – The Smurfs The Legend of Smurfy Hollow 2013 Türkçe Dublaj izle, Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi – The Smurfs The Legend of Smurfy Hollow Türkçe Dublaj full izle, Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi – The Smurfs The Legend of Smurfy Hollow Türkçe Dublaj indir, Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi – The Smurfs The Legend of Smurfy Hollow Türkçe Dublaj izle, Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi – The Smurfs The Legend of Smurfy Hollow Türkçe Dublaj onlien izle, The Smurfs The Legend of Smurfy Hollow 2013 Türkçe Dublaj full izle, The Smurfs The Legend of Smurfy Hollow 2013 Türkçe Dublaj izle, The Smurfs The Legend of Smurfy Hollow Türkçe Dublaj izle 

PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.