FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

hızlı ve öfkeli 6 türkce dublaj izle




  
Gösterim tarihi: 24 Mayıs 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 8.6/10
IMDB puanı: 7.2/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Paul Walker, Vin Diesel
Tür: Aksiyon, Suç, Gerilim
Senaryo: Chris Morgan
Yönetmen: Justin Lin
Orijinal İsim: Fast & Furious 6, Fast and Furious 6
Film Konusu : Dom ve Brian'ın Rio soygunu oldukça kilit bir ismin çetesini çökertip, ekibe 100 milyon dolar kazandırdığından beri, paraya para demeyen kahramanlarımız dünyanın tadını çıkartıyordu. Fakat bir yandan da eve dönmek ve kaçmadan, saklanmadan yaşamak arzusu içlerini kemiriyordu. Ne kadar çok paraları olsa da, aileden ve yuvadan uzak hayat bir süre sonra zor gelir. Bu arada Hobbs dünyada 12 ülkeye yayılmış bir suç organizasyonu araştırmaya başlar. Bu örgüt her biri birer ölüm makinesi olan paralı askerlerden oluşmaktadır; ve örgütün ikinci lideriyse Dom’un öldüğünü sandığı eski aşkı Letty’den başkası değildir! Adamlarla kapışmanın tek yolu onları kendi seviyelerine yani sokaklara çekmektir.
Film etiketler : hızlı ve öfkeli 6 full izle, hızlı ve öfkeli 6 hd izle, hızlı ve öfkeli 6 izle, hızlı ve öfkeli 6 türkçe dublaj izle, hızlı ve öfkeli 6 hd izle, hızlı ve öfkeli 6 izle, hızlı ve öfkeli 6 türkçe dublaj izle

PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.