FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Erkek akli Türkce dublaj izle (2013)



Gösterim Tarihi : 31 Mayıs 2013  
IMDB puanı: 4.7/10 
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.2/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Bill Murray, Charlie Sheen, Jason Schwartzman
Tür: Komedi
Senaryo: Roman Coppola
Yönetmen: Roman Coppola
Orijinal İsim: A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III 
Film Konusu : Charles işinde iyi, yakışıklı ve çapkın bir grafikerdir. Hem ünlü, hem zengindir ve hayatının aşkı olduğuna inandığı  Ne var ki hayatının aşkı Ivana birdenbire onu terk edince, yaşamı da altüst olur. Şüpheler içini kemirirken, kafası darmadumandır. Bu süreçte kendisiyle ancak sadık dostlarının yardımıyla yüzleşir. Bir yandan çok sevip aşk sevip, aşk acısı çekerken diğer yandan eski aşkından nefret etmektedir Özellikle kız kardeşininde sayesinde mükkemmel eski sevgilisi Izzy olmadan yaşamayı öğrenir. Onu halen çok seviyordur, diğer yandan da çok büyük bir nefret beslemektedir. Kendisini bu hallere düşürdüğü için, ondan intikam almak isteyecektir. 
Film EtiketLer :  Erkek Aklı filmini izle, Erkek Aklı full izle, Erkek Aklı izle, Erkek Aklı Think Like a Man direk izle, Erkek Aklı Think Like a Man filmini full izle, Erkek Aklı Türkçe Dublaj izle
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.