FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

İntikam Kursunu türkce dublaj izle




Gösterim tarihi: 28 Haziran 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.4/10
IMDB puanı: 5.7/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Jason Momoa, Sung Kang, Sylvester Stallone
Tür: Aksiyon, Suç, Gerilim
Senaryo: Alessandro Camon
Yönetmen: Walter Hill
Orijinal İsim: Bullet to the Head 
Film Konusu : Matz ve Colin Wilson'ın aynı isimli çizgi-romanından uyarlanan filmde ,Sylvester Stallone Jimmy Bobo isimli bir kiralık katili canlandırıyor , New York Polis Departmanı'ndan genç bir dedektifle birlikte tehlikeli bir soruşturmanın içinde kalan ikili, ortak bir amaç uğruna bir ölüm kalım savaşına gireceklerdir. Bu alışılmadık birliktelikte önlerine ne çıkarsa yıkılacak ve intikam için her şey feda edilecektir. 
  

ilm etiketler :  Bullet to the Head 720p izle, Bullet to the Head tek parça izle, İntikam Kurşunu 720p izle, İntikam Kurşunu türkçe dublaj izle, İntikam Kurşunu  filmi izle, İntikam Kurşunu  full izle, İntikam Kurşunu  tekparca izle, İntikam Kurşunu  online film izle,
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.