FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Pas ve kemik - rust and bone filmi izle



Pas ve kemik - rust and bone full izle
Tür: Dram, Romantik
Yapım: 2012
IMDB Puanı: 7,5
Yönetmen: Jacques Audiard
Oyuncular:  Marion Cotillard, Matthias Schoenaerts, Armand Verdure
Film Konusu : (Pas ve kemik Rust and Bone) Romantik,dram türünde duygu yüklü güzel bir yapım özet olarak konusu, katil balina eğitmeni olan Stephanie ile 5 yaşındaki oğlunu kaybettikten sonra kimsesiz, evsiz ve parasız kalan Ali'nin yolları bir gece kulübünde çıkan kavga sonrası tesadüfen kesişir. Aslında tamamen ayrı dünyaların insanı olan Stephanie ve Ali'ye kader bir oyun daha oynar. ulaşılmaz gibi görünen Stephanie akvaryumdaki bir kaza sonucu kötürüm kalır ve Ali ömrünün geri kalanını Stephanie'nın mutlu olmasına adar.
Etiketler: Pas ve kemik 720p izle, Pas ve kemik filmini izle, Pas ve kemik full hd izle, Pas ve kemik izle, Pas ve kemik türkçe dublaj izle, Rust and Bone izle, Rust and Bone türkçe dublaj izle,  Rust and Bone 720p izle, Pas ve Kemik Full izle, Rust and Bone Altyazılı izle, Pas ve Kemik Türkçe Dublaj izle, Pas Ve Kemik Donmadan İzle, Pas Ve Kemik Filmi İzle, Pas Ve Kemik Filmini donmadan izle, Pas Ve Kemik Full Hd İzle, Pas Ve Kemik Türkçe Alt Yazılı İzle, Rust And Bone Filmini donmadan izle, Rust And Bone Filmini Seyret, Rust And Bone Türkçe Alt Yazılı İzle
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.