FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Getaway türkçe altyazı izle 2013



Getaway  filmi izle
Yapımı :2013 – ABD , Bulgaristan , Bulgaristan
Tür : Aksiyon , Suç
Yönetmen : Courtney Solomon, Yaron Levy
Oyuncular : Ethan Hawke , Selena Gomez , John Voight , Bruce Payne , Velislav Pavlov
Senaryo : Sean Finegan , Gregg Maxwell Parker
Yapımcı : Courtney Solomon , Moshe Diamant
Film Konusu : Eski bir yarış sürücüsü olam Brent Magna'nın eşi kim olduğu bilinmeyen gizemli bir adam tarafından kaçırılır. Şimdi zamana karşı yarışan Brent bu nereden çıktığı ve ne istediği tam olarak belli olmayan adamın dediklerini yaparak sevgili karısını kurtarmaya çalışır. Fakat kendisi başlı başına zorlu olan bu göreve bir anda arabsını çalmak isteyen bir genç kız da dahil olunca Brent'in işi daha da zorlaşacaktır.  İyice karışık bir hal olan bu durum sonucunda Brent tüm tehlikelere karşı tek başına mücadele veriyor.
Film Etiketler : Getaway altyazı izle, Getaway filmi izle, Getaway filmi full izle, Getaway hd izle, Getaway tek parca izle, Getaway full izle, Getaway izle, filmizle, film izle, Getaway online izle, 
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.