FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Elysium: Yeni Cennet türkce altyazi izle 2013



Elysium: Yeni Cennet filmi izle
Gösterim tarihi: 09 Ağustos 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: /10
IMDB puanı: 7.0/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Jodie Foster, Matt Damon, Sharlto Copley
Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Gerilim
Senaryo: Neill Blomkamp
Yönetmen: Neill Blomkamp
Orijinal İsim: Elysium 
Film Konusu : Düşük bütçeli District 9 ile tanınan yönetmen Neill Blomkamp'ın yeni projesi yine uzak gelecekte, 2154 yılında geçiyor ve yine uzayla yakın temas halinde ilerliyor. Bu seferki görev ise çoktan çökmüş olan dünyayı ve beraberinde insanlığı daha temiz bir dünyaya taşımak. Tıpkı Prometheus'yi çağrıştırırcasına, Yunan mitolojisine göndermeler içeren Elysium'da, 2154 yılında dünyada hala varlığını sürdürebilen yegane iki sınıfın çatışması temel alınmakta Şanssız Max (Matt Damon) köşeye sıkıştığında cesaret isteyen bir misyona çıkmayı kabul eder. Eğer başarılı olursa sadece kendi yaşamını kurtarmayacak aynı zamanda bu kutuplaşmış dünyalara eşitlik getirecektir. 
Film etiketler : Elysium  Yeni Cennet 720p İzle, Elysium Yeni Cennet filmini İzle, Elysium: Yeni Cennet full İzle, Elysium: Yeni Cennet hd İzle 
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.