FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Kod Adı: Olympus türkce dublaj izle 2013


Kod Adı: Olympus  full izle
Gösterim tarihi: 10 Mayıs 2013
filmizselesene-vk.blogspot.com puanı: 7.0/10
IMDB puanı: 6.4/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Aaron Eckhart, Gerard Butler, Morgan Freeman
Tür: Aksiyon, Gerilim
Senaryo: Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt
Yönetmen: Antoine Fuqua
Orijinal İsim: Olympus Has Fallen 
Film Konusu : Amerika Birleşik Devletleri'ne bağlı çalışan, özel kuvvetler biriminde görevli bir gizli güvenlik ajandır. Bir akşam Başkan ve eşi bir davete giderlerken yolda trajik bir kaza meydana gelir. Banning'in tek bir simi kurtarma şansı vardır, o da tercihini eşini feda ederek Başkan'dan yana kullanır. Olay sonrası büroda herkes doğru yaptığını söyleyerek Mike'ı desteklese de saha görevinden alınarak masa başı bir işe atanır. Fakat ABD'yi hiç hesapta olmayan büyük bir saldırı beklemektedir. Güvenlik güçleri karşılık vermek amaçlı bir araya gelince, Beyaz Saray’ı geri almak, Başkan’ı kurmarmak ve büyük bir faciayı önlemek için eski başkanın korumasına güvenmek zorundadır.. 
Film etiketler : Kod Adı Olympus filmini izle, Kod Adı Olympus ful izle, Kod Adı Olympus izle, Kod Adı Olympus Olympus Has Fallen izle, Kod Adı Olympus Olympus Has Fallen Türkçe izle, Kod Adı Olympus Türkçe Altyazılı izle 
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.