FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Zoraki İkili türkce dublaj izle



Zoraki İkili izle
Gösterim tarihi: 03 Mayıs 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.5/10
IMDB puanı: 5.8/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Laurent Lafitte, Omar Sy, Sabrina Ouazani
Tür: Komedi, Aksiyon, Suç
Senaryo: Eric Altmayer
Yönetmen: David Charhon
Orijinal İsim: De l’autre côté du périph 
Film Konusu : Bobigny’nin bir mahallesinde bir sabah , şafak vakti küçük bir göçebe grubunun yanında Eponine Chaligny’nin cesedi bulunur. Eponine Chaligny oldukça etkin bir insan olan, Fransa’nın ilk patronlarından Jean-Éric Chaligny’nin karısıdır. Bay Chaligny bir süredir Fransa’yı sarsan oldukça karmaşık olaylar zincirinin ortasındadır. O sabah iki bambaşka dünyadan gelen iki insanın hayatları kesişecektir. Ousmane Diakité ,Bobigny’nin finans bölümü polisi ve François Monge Paris’in ünlü cinayet masası amiri . Yaptıkları araştırmalar onları bir taraftan Paris’de bir sendikaya yönlendirirken diğer yandan da Bobigny’nin banliyölerinden biriyle birlikte göçmen ilişkilerine yönlendirecektir. 
etiketler : Zoraki İkili  filmi izle, Zoraki İkili  türkçe dublaj izle, Zoraki İkili  filmi full izle, Zoraki İkili  tek part izle, Zoraki İkili hd izle, Zoraki İkili  film izle,
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.