FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Ölüm Kapani türkce dublaj izle (2013)



Ölüm Kapani filmi izle
Gösterim tarihi: 28 Haziran 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.2/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Choi Ji Heon, Lee Malg Eum, Lee Yoo Joo
Tür: Korku, Gizem
Senaryo: Hong Geon-Gook, Tae-kyeong Kim
Yönetmen: Tae-kyeong Kim
Orijinal İsim: Mi-hwak-in-dong-yeong-sang 
Film Konusu : Jung-mi bir haber spikeri olma hayalini kurar. Sık sık video sitelerini ziyaret eden Jung-mi, bu sitelerin bazılarına kendi yaptığı içerikleri upload eder (yükler). Ablası Se-hi bunun yararı olmayan tehlikeli bir hobi olduğunu düşünür ama kardeşini hiçbir şekilde vazgeçiremez. Jung-mi kısa bir süre sonra sözde yasaklı olan bir videonun bu video paylaşım sitelerinde oldukça yüksek izlenim aldığını fark eder. Tesadüf o ki Jung-mi’nin ablasının arkadaşı sanal suç araştırma biriminde görev yapmaktadır. Jung-mi videoyu izlemek için ısrar ettiğinde izini alır. 
Film Etiketler: Ölüm Kapanı filmi izle, Ölüm Kapanı 2013 film izle, Ölüm Kapanı izle, Ölüm Kapanı türkçe dublaj izle, Ölüm Kapanı filmi full izle, Ölüm Kapanı tekparca izle, Ölüm Kapanı hd izle, Ölüm Kapanı film izle,
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.