FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Ölümsüz polisler r.i.p.d izle 2013



Ölümsüz polisler r.i.p.d  full izle
Gösterim tarihi: 06 Eylül 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.5/10
IMDB puanı: 5.5/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Jeff Bridges, Mary-Louise Parker, Ryan Reynolds
Tür: Aksiyon, Komedi, Suç, Fantastik
Senaryo: Phil Hay
Yönetmen: Robert Schwentke 
Film Konusu : Nick Walker henüz hayatını kaybetmiş bir polistir ve ölümünde sonra gittiği dünyada mesleğini devam ettirecek olmanın şokunu yaşamaktadır. 'Rest in Peace' isimli bir polis teşkilatına katılan Nick, Roy Pulsipher isimli yüzyıllar önce ölen bir ajanla çalışmak üzere görevlendirilir.Mucizevi bir iş başarmak için kolları sıvayan bu ikili harika bir başarıya imza atarak kulüpteki saygınlıklarını daha üst noktaya taşımayı en iyi şekilde başarıyorlar. 
Film Etiketler :  Ölümsüz Polisler filmini izle, Ölümsüz Polisler full izle, Ölümsüz Polisler izle, Ölümsüz Polisler R.I.P.D, Ölümsüz Polisler R.I.P.D full izle, Ölümsüz Polisler R.I.P.D Tek part izle, Ölümsüz Polisler Türkçe dublaj izle
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.