FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Kutsal Motorlar türkçe dublaj izle



Kutsal Motorlar  filmi izle
Gösterim tarihi: 02 Ağustos 2013
IMDB puanı: 7.0/10
filmizlesene-vk.blogspot.com  puanı: 4.1/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Denis Lavant, Edith Scob, Eva Mendes
Tür: Fantastik
Senaryo: Leos Carax
Yönetmen: Leos Carax
Filmin Orijinal İsim: Holy Motors
Film Konusu : Cesar o gün her sabah yaptığı gibi işe gitmek için elinde çantası, yaşadığı görkemli malikaneden çıkar, beyaz limuzinine doğru yürür. Çevresindeki korumalar ona eşlik ederken, şoförü Celine kendisine kapıyı açar ve yol boyunca o gün tamamlamaları gerekan randevularından konuşurlar. Oscar bir işadamı. Çok zengin ve gizemli bir adam tarafından tuhaf bir iş için görevlendiriliyor. Bir limuzinin içinde kılıktan kılığa girerek çeşitli randevulara gidecek. Bazen bir dilenci, bazen yeğenine veda eden yaşlı bir adam ya da bir cambaz olacak.
Etiketler: Kutsal Motorlar filmini full hd izle, Kutsal Motorlar Full HD Film, Kutsal Motorlar türkçe altyazılı hd izle, Kutsal Motorlar türkçe dublaj hd izle 
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.