FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Kurtuluş Günü Felaketi 2013 filmi izle



Kurtuluş Günü Felaketi 2013 filmi full izle
Gösterim tarihi: 27 Haziran 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.0/10
IMDB puanı: 3.7/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Andrea Brooks, Casey Dubois, Iain Belcher
Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu
Senaryo: Rudy Thauberger, Sydney Roper
Yönetmen: W.D. Hogan
Orijinal İsim: Independence Daysaster
Film Konusu : Kurtuluş Günü Felaketi filminin tüm detayları ; Dünya ileri bir zamandan gelen uzaylılar tarafından kuşatılmış durumdadır ve dünya istila edilmiştir. İnsanlık buna bir çare aramakta iken hiç bir yol bulunamaz. Tek bir teknolojik icadın bunu durdurabileceğine inanılmaktadır ancak o da çalıştırılamamaktadır. Küçük bir kasabada yaşamakta olan bir itfaiyeci ve bilim adamları bu aleti çalıştırma konusunda birbirlerine destek olacaktır.
film etiketler : Kurtuluş Günü Felaketi izle Türkçe Dublaj 2013, Kurtuluş Günü Felaketi izle, Kurtuluş Günü Felaketi filmi izle, Kurtuluş Günü Felaketi full izle, Kurtuluş Günü Felaketi hd izle, Kurtuluş Günü Felaketi 720p izle, Kurtuluş Günü Felaketi filmi full izle, filmizle, hd filmizle, online film izle,
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.