FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Korumalar – Schutzengel türkçe dublaj izle



Korumalar – Schutzengel  filmi izle
Süre: 102 dakika
Yönetmen: Til Schweiger
IMDb Puanı: 5..5
Yapım Yılı ve Ülkesi: 2012 - Almanya
Oyuncular: Til Schweiger, Luna Schweiger, Moritz Bleibtreu
Film Konusu : Korumalar – Schutzengel Filmi Full izle; Nina 15 yaşındadır ve korkutuçu bir cinayete tanıklık etmiştir. Mahkemece onu koruması için ordudan yeni ayrılmış olan ve oldukça yetenekli asker Max’a verilmiştir bu görev.Max küçük kızı güvendiği bir ailenin yanına götürür. Ancak Backer onların peşini bırakmaz ve kızı davadan çekmek için elinden geleni yapmaya hazırdır. Artık bundan sonrası Max ile Backer’ın arasındaki bir savaşa dönüşür.
film etiketler : Korumalar – Schutzengel  izle, Korumalar – Schutzengel  2012 filmi izle, Korumalar – Schutzengel full izle, Korumalar – Schutzengel  hd izle, Korumalar – Schutzengel  720p izle, Korumalar – Schutzengel  filmi full izle, Korumalar – Schutzengel  türkçe dublaj izle, filmizle, online filmizle, hd filmizle,
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.