FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Babadan Oğula türkce dublaj izle



Babadan Oğula filmi full izle
Gösterim tarihi: 07 Haziran 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 7.5/10
IMDB puanı: 7.7/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Anthony Pizza, Eva Mendes, Ryan Gosling
Tür: Suç, Gerilim
Senaryo: Ben Coccio, Derek Cianfrance
Yönetmen: Derek Cianfrance
Orijinal İsim: The Place Beyond the Pines 
Film Konusu : Luke çok yetenekli bir motosiklet sürücüsüdür ve dublörlük yaptığı karnaval kumpanyası ile şehir şehi gezmektedir. New York'un kuzeyindeki Schenectady bölgesine geldiğinde eski sevgilisi Romina ile yeniden karşılaşır; ve kendi yokluğundan Romina'nın onun oğlu olan Jason'ı dünyaya getirdiğini öğrenir. Luke yollarda geçen hayatını düzene sokma ve ailesiyle yeni bir yaşam kurma kararı alır. Bu teklif Luke için karşı konulmazdır, çünkü karısı ve ailesi için düzenli bir hayat kurabilmek için çok paraya ihtiyaçları vardır. Ancak bu banka soygunu onu teşkilattaki en hırslı polis memuru olan Avery ile karşı karşıya getirir. 
Film Etiketler:  Babadan Oğula, Babadan Oğula direk izle, Babadan Oğula filmi Full Hd İzle, Babadan Oğula filmi İzle, Babadan Oğula Filmi Seyret, Babadan Oğula izle, Babadan Oğula türkçe dublaj izle,  Babadan Oğula 720p izle, Babadan Oğula tek parça izle, The Place Beyond the Pines 720p izle 

PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.