FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Oblivion türkce dublaj izle (2013)



Oblivion filmi izle
Gösterim tarihi: 12 Nisan 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 7.7/10
IMDB puanı: 7.1/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Andrea Riseborough, Morgan Freeman, Nikolaj Coster-Waldau, Olga Kurylenko, Tom Cruise
Tür: Macera, Aksiyon, Bilim Kurgu
Senaryo: Joseph Kosinski
Yönetmen: Joseph Kosinski
Film Konusu : Tom Cruise ve Morgan Freeman,ın da rol aldığı, Tron’un yönetmeninden muhteşem bir film. Gelecekten gelen bir adamın geçmişle yüz yüze gelmesi ve vereceği büyük savaşı anlatıyor. Tüm insanlığın hayatını kurtarmak için vereceği mücadele oldukça zor olacaktır. Jack Harper Tom Cruise isimli kahramanımız hayatta kalan yalnızca bir kaç insansız uçak tamircisinden bir tanesidir. Scavs tüm insanlığın hayatını tehdit ederken Jack,e çok iş düşmektedir.
Film etiketler : Oblivion türkçe dublaj izle, Oblivion filmi izle, Oblivion izle, Oblivion filmi full izle, Oblivion hd izle, Oblivion tekparca izle, Oblivion online izle, Oblivion full izle

PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.