FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Sert rüzgarlar türkce dublaj izle hd



Sert rüzgarlar filmi izle
Gösterim tarihi: 09 Kasım 2011
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.3/10
IMDB puanı: 6.4/10
Yapım: 2011
Oyuncular: Antoine Duléry, Benoît Magimel, Isabelle Carre
Tür: Dram, Gizem
Senaryo: Olivier Adam
Yönetmen: Jalil Lespert
Orijinal İsim: Des vents contraires
Film Konusu : Eşi Sarah birdenbire ortadan kaybolunca Paul'un hayatı altüst olur. Bir yıl boyunca süren aramaları hiçbir sonuç vermez, üstelik Paul elindeki avucundaki tüketir; içindeki şüphe onu içten içe kemirir ve Sarah'ın gidişinden dolayı sürekli kendisini suçlar, Sonunda hayata yeni bir başlangıç yapmak için çocuklarını da alarak doğup büyüdüğü Saint-Malo kentine taşınmaya karar verir. Fakat burada da kendisini yeni sürprizler beklemektedir.
Film Etiketler : Sert Rüzgarlar-Des vents contraires Türkçe dublaj izle , Sert Rüzgarlar filmi izle, Sert Rüzgarlar full izle , Sert Rüzgarlar hd izle, Sert Rüzgarlar filmi izle
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.