FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Seninki kac para full izle



Seninki kac para  izle
Gösterim tarihi: 09 Mart 2012
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.0/10
IMDB puanı: 5.4/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Fulden Akyürek, Melih Oğuzhan, Vatan Şaşmaz
Tür: Komedi, Fantastik
Senaryo: Hakan Gök, Hakkı Görgülü
Yönetmen: Hakkı Görgülü 
Film Konusu : Ailesiyle zar zor geçinirken İstanbul'da hayatta kalmaya çalışan Cemil Poyraz'ın hayat artık canına tak etmiştir. Bir iş adamından para kazanmanın kolay yollarını öğrenmeye başlayan Cemil'in gözünü para bürür; o kadar ki daha fazlası için ruhunu şeytana satmakta dahi bir mahsur görmez.Zengin bir iş adamından para kazanmanın yollarını öğrenmeye başlar ve artık gözünü para bürür. Para kazanmak ve hep daha fazlasını kazanmak için gerekirse şeytanla bile iş birliğine hazırdır. 
Film Etiketler : seninki kaç para, seninki kaç para 2012, seninki kaç para 2013, seninki kaç para full hd izle, seninki kaç para full izle, seninki kaç para hd izle, seninki kaç para izle 
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.