FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Prisoners 2013 hd izle



Prisoners  full izleGösterim tarihi: 15 Kasım 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 7.5/10
IMDB puanı: 8.1/10
Yapım: 2013
Film İsmi : Prisoners 
Oyuncular: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis
Tür: Suç, Dram, Gerilim
Senaryo: Aaron Guzikowski
Yönetmen: Denis Villeneuve
Film Konusu : Maccachusetts eyaletinin Brockton bölgesinde, Şükran Günü'nü kutlamak için bir araya gelen Dovers ve Birches aileleri her şeyin yolunda gittiği bu yemek esnasında korkunç bir haberle altüst olurlar. Gecenin ilerleyen saatlerinde ailelerin iki küçük kızlarının kaybolması sonrasında panik dolu anlar yaşanır. Saatler ilerler, ancak kızlar halen daha ortada yoktur ve durum kaçırılmış oldukları gerçeğini kuvvetlendirir. Polise başvursalar da sonuç alamazlar ve Keller Dover (Hugh Jackman), adaleti kendi elleriyle aramaya karar verir. Zor durumda olan baba kızını ve onun arkadaşını bulmak için bütün yolları deneyecektir. Fakat bunları yaparken kendini kaybedebilir ve şu soruyla boğuşabilir: Adaleti aramakla suçlu olmak arasındaki sınırı ne zaman geçersin.
Film Etiketler : Prisoners 2013 Full izle, Prisoners Donamdan Tam filmi izle, Prisoners Güncel kaliteli izle, Prisoners Hd filmini izle, Prisoners izle, Prisoners Kaliteli filmler seyret, Prisoners Tek Part sinema izle, Prisoners Türkçe altyazı izle 

PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.