FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Paranoya Türkce altyazi izle 2013



Paranoya  full izle
Gösterim tarihi: 18 Ekim 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.4/10
IMDB puanı: 5.0/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Gary Oldman, Harrison Ford, Liam Hemsworth
Tür: Dram, Gerilim
Senaryo: Jason Dean Hall
Yönetmen: Robert Luketic
Orijinal İsim: Paranoia
Film Konusu :Bu gerilim filminde Adam Cassidy (Liam Hemsworth) haberleşme devi Wyatt Corporation'da yükselmeye çalışan hırslı bir teknoloji uzmanıdır. Ancak büyük bir hatadan sonra, Adam'a acımasız CEO Nicholas Wyatt (Gary Oldman) şantaj yapar. Adam Cassidy uzun zamandır bir parçası olduğu Wyatt isimli önemli bir telekomünikasyon şirketinde iyi bir kariyere sahip olmak için var gücüyle ve büyük bir hırsla çalışmaktadır. Ancak anlık bir dikkatsizliğinden kaynaklanan ufacık bir hataya sebep olması şirketin önemli miktarda para kaybetmesine neden olur.  
Film etiketler :  Paranoia HD izle, Paranoia izle, Paranoia Türkçe Dublaj izle, Paranoya Filmini izle, Paranoya Full izle, Paranoya HD izle, Paranoya izle, Paranoya Türkçe altyazı izle

PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.