FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Mahserin Dört Atlisi Filmini İzle



Mahserin Dört Atlisi izle full
Gösterim tarihi: 20 Mart 2009
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.5/10
IMDB puanı: 5.5/10
Yapım: 2009
Oyuncular: Dennis Quaid, Lou Taylor Pucci, Ziyi Zhang
Tür: Suç, Dram, Gizem
Senaryo: Dave Callaham
Yönetmen: Jonas Åkerlund
Orijinal İsim: The Horsemen
Film Konusu : Aidan, eşinin ölümünden sonra oğulları Alex ve Sean’dan uzaklaşmış, katı bir polis dedektifidir. Kendisini İncil’de geçen Mahşerin Dört Atlısı’nı temel alan sapık seri cinayetleri araştırırken bulur Kızıl Atlı; dengesiz ama daima bir adım ileride, insanları yönlendiren ve karanlık bir tiran olan Kara Atlı ve ölümü bir cerrah titizliğiyle yaymaya kararlı, karşı konulmaz güce sahip Solgun Atlı. Breslin davada açığa çıkan her yeni bilgiyle boğuşurken, yavaş yavaş kendisi ve dört şüpheli arasındaki sarsıcı bağlantıyı keşfeder.
Film Etiketler : mahşerin dört atlısı divx izle, mahşerin dört atlısı full hd izle, mahşerin dört atlısı hd izle, the horsemen hemen izle, the horsemen tek part izle
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.