FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Göçebe Türkçe dublaj izle 2013


Göcebe  filmi full izle
Gösterim tarihi: 29 Mart 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.4/10
IMDB puanı: 5.7/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Diane Kruger, Jhil McEntyre, Rachel Roberts, Saoirse Ronan, Shyaam Karra
Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Romantik
Senaryo: Andrew Niccol
Yönetmen: Andrew Niccol
Orijinal İsim: The Host 
Film Konusu : Dünya, gezegenleri daha da iyileştirmek amacıyla oraya yerleşen ruhlar tarafından işgal edilir. Yakalanan insanların içine ruhlar konur ve ruhlar insanları yönetmeye başlar. Fakat bu durum Melanie Stryder için geçerli değildir. İçine yerleştirilmiş olan ruh Göçebe tam olarak Melanie'yi kontrol edememektedir. Melanie'nin kışkırtmasıyla ruh istilasından kaçan Jeb Amca'nın yaptığı sığınağını keşfeder.Melanie yakalanır ve istilacıların eline geçer. Bedeni ve ruhu artık ele geçirilmiştir. Melanie’nin güçlü duygularını ve iradesini kullanarak yeryüzünde yaşayan son insanların yerini tespit etmeye çalışan güçler, genç kıza tam anlamıyla hakim olabilmişler midir. 
Film Etiketler : Göçebe izle filmi hd full, Göçebe izle filmleri, Göçebe izle Seyret, Göçebe izle tamamı, Göçebe izle tek part, Göçebe izle Göçebe türkçe dublaj izle Göçebe full hd izle Göçebe tek part izle Göçebe hd izle Göçebe 720p izle Göçebe online izle Göçebe izle Göçebe full hd izle Göçebe hd izle
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.