FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Yasam Savaşı türkçe dublaj izle 2013



Yaşam Savaşı full izle
Gösterim tarihi: 13 Aralık 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.5/00
IMDB puanı: 5.4/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Genesis Rodriguez, Nick Gomez, Paul Walker
Tür: Gerilim
Senaryo: Eric Heisserer
Yönetmen: Eric Heisserer
Orijinal İsim: Hours 
Film Konusu : Roméo ve Juliette iki genç oyuncudur. İlk görüşte birbirlerine aşık olurlar, beraber yaşamaya başlarlar ve bir çocukları olur. Başta Adam'ın bazı huyları onlara garip gelse de üstünde durmazlar, onun normal bir çocuk olduğunu iddia ederler. Ama kısa süre içerisinde gerçeği kabullenmek zorunda kalırlar.Kasırga başlamıştır ve doktorlar bir bir hastaneyi terk eder. Elektrikler kesilince Nolan elle çevrilerek şarj edilen bir jeneratör ile kuvözü çalışır halde tutar. Ancak her çevirmenin ardından şarj yalnızca bir kaç dakika dayanmaktadır. 
Film Etiketler : Yaşam Savaşı filmini izle, Yaşam Savaşı full izle, Yaşam Savaşı izle, Yaşam Savaşı La guerre est declaree izle, Yaşam Savaşı Türkçe Dublaj izle, 
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.