FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Superman Celik Adam Türkce dublaj izle



Superman Celik Adam full izle
Gösterim tarihi: 14 Haziran 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.9/10
IMDB puanı: 7.6/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Amy Adams, Henry Cavill, Michael Shannon
Tür: Aksiyon, Macera, Fantastik
Senaryo: David S. Goyer
Yönetmen: Zack Snyder
Orijinal İsim: Man of Steel
Film Konusu : Gezegen Kripton onun kararsız çekirdek nedeniyle yakın yok, Kripton en tüketen yıllık sonucudur karşı karşıya doğal kaynakların . İktidardaki konseyi, gezegenin askeri komutan tarafından görevden olan Genel Zod bir sırasında ve takipçileri askeri darbe . Bilim adamı Jor-El ve eşi Lara onların yeni doğan oğlu başlatmak Kal-El on a uzay aracı için Dünya bir genetik ile yaptığı hücreleri beslerken after kodeksine tamamının Kripton yarış . Zod'un cinayetler Jor-El sonra, o ve onun takipçileri yakalanır ve sürgün Phantom Bölgesi . Ancak, Kripton sonra patlar, onlar serbest bırakılır.In Kal-El gemisi topraklarda Smallville , küçük bir kasaba Kansas . O, manevi oğlu olarak yükseltilir Jonathan ve Martha Kent ona isim, Clark . Clark'ın Kripton fizyolojisi onu tanıyor insanüstü yeteneklerini başlangıçta onu karışıklık ve dışlanmaya sebep Dünya'da,. Ancak, yavaş yavaş başkalarına yardım için yetkilerini koşum öğrenir. Jonathan o bir olduğunu bir genç Clark ortaya koymaktadır yabancı ve kamuya yetkilerini kullanmak için değil onu tavsiye, toplumun onu reddeder korkarak.
film etiketler : Amy Adams Filmleri izle, Henry Cavill Filmleri izle, Michael Shannon Filmleri izle, superman çelik adam izle, superman çelil adam full izle, suparman izle, çelik adam izle, suparman çelik adam filmi izle
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.