FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Şeytanın Tohumu türkçe dublaj izle



Şeytanın Tohumu full izle
Gösterim tarihi: 31 Ağustos 2012
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.0/10
IMDB puanı: 5.8/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Jeffrey Dean Morgan, Kyra Sedgwick, Natasha Calis
Tür: Korku, Gerilim
Senaryo: Juliet Snowden, Stiles White
Yönetmen: Ole Bornedal
Orijinal Adı: The Possession 
Film Konusu : Yakın zamanda eşi Stephanie'den ayrılan Clyde zor günler geçirmektedir. Yeni hayatına adapte olmaya çalışırken bolca küçük kızı Em ile vakit geçirmektedir. Yaşadıkları yerde bie evin yanması ve ardından bu evdeki eşyaların satışa çıkarılmasıyla birlikte eşyalara göz atmak için oraya giderler. Üzerinde gizemli yazılar bulunan bir ahşap kutuyu almakta sakınca görmeyen baba-kız, kutunun evlerine gelmesiyle yaşanmaya başlayan esrarengiz olayların hedefi olurlar. Bu kutuyu bir saplantı haline getiren küçük Em, gittikçe tuhaflaşmakta ve tehlikeli hareketlerde bulunmaktadır. Babası Clyde her ne kadar kutuyu ondan almaya ve yok etmeye çalışsa da bu o kadar kolay olmaz.Danimarkalı yönetmen Ole Bornedal’ın yönetmenlik koltuğunu, izlerken pek sıkılmayacağınız oturduğu filmin başrollerinde Jeffrey Dean Morgan ve Kyra Segwick yer alıyor. 
Film etiketler :  Kanada Filmleri, şeytan tohumu filmini 720p izle, the possesion 720p izle, the possesion tek parça izle, şeytan tohumu full izle, şeytan tohumu filmi izle, şeytan tohumu izle
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.