FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Pasifik Savasi Pacific Rim türkce alyazi izle



Pasifik Savasi Pacific Rim filmi izle
Gösterim tarihi: 19 Temmuz 2013
filmizlesene-vk.blogspot.compuanı: 7.0/10
IMDB puanı: 7.5/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi
Tür: Aksiyon, Macera, Bilim Kurgu
Senaryo: Travis Beacham
Yönetmen: Guillermo del Toro
Orijinal İsim: Pacific Rim 
Film Konusu : Canavalardan oluşan bir lejyon denizden yükselmeye başlar. Kaiju olarak bilinen canavarlar bincelerce insanın ölümüne ve yaşam kaynaklarının tükenmesine sebebiyet verecektir. Büyük bir savaş başlar. Dev Kaiju’larla savaşmak için özel silah icat edilir: Bunlar Jeager’ler adı verilen devasa robotlardır. Bu robotlar zihinleri sinirsel bir köprüye kilitlenen iki pilot tarafından simultane olarak kontrol ediliyorlar. heycan dolu devam eden bu film izlerken keyif alcaksınız. 
Film Etiketler : Pasifik Savaşı türkçe altyazı izle, Pasifik Savaşı 2013 filmi izle, Pasifik Savaşı full izle, Pasifik Savaşı online izle, Pasifik Savaşı hd izle, Pasifik Savaşı izle, Pasifik Savaşı filmi izle, Pasifik Savaşı filmi full izle, Pasifik Savaşı filmizle,
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.