FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Paranoyaklar türkce dublaj izle



Paranoyaklar full izle
Gösterim tarihi: 05 Eylül 2008
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.8/10
IMDB puanı: 6.2/10
Yapım: 2008
Oyuncular: Daniel Hendler, Jazmín Stuart, Walter Jakob
Tür: Komedi
Senaryo: Gabriel Medina, Nicolas Gueilburt
Yönetmen: Gabriel Medina
Orijinal İsim: Los paranoicos, The Paranoids
Film Konusu : Luciano doğum günü partileri çalışır ve arkadaşı Manuel kız Sofia ile birlikte, onun TV programı, "Paranoids" tekrar İspanya'dan döndüğünde ilk uzun metrajlı yazıyor. Manuel değil mi her şey ve onun kariyerinde ve kadınlarla yardımcı olmaya çalışıyorum, sadece çatışma kötüleşir. Manuel iki gün Luciano ile Sofya ayrıldığında, o Manuel zayıf olarak arkadaşı da reddeder nitelikleri tarafından baştan edilir. Sofia değişir. Luciano da, ancak son anda o bütün hayatını yetiştirilmesi olan korkularını üstesinden gelebilir Ancak Manuel bir gün kız arkadaşı Sofia’yı işleri nedeniyle Luciano ile iki günlügüne yanlız bırakacak ve olaylar karışacaktır. 
film etiket : paranoyaklar full izle, paranoyaklar izle, paranoyaklar türkçe dublaj izle, paranoyaklar full izle, paranoyaklar izle, paranoyaklar filmi izle
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.