FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

İstilaci Invasor türkce dublaj izle



İstilaci Invasor full izle
Gösterim tarihi: 11 Ekim 2012
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.3/10
IMDB puanı: 5.2/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Alberto Ammann, Antonio de la Torre, Karra Elejalde
Tür: Gerilim, Aksiyon
Senaryo: Javier Gullón, Jorge Arenillas
Yönetmen: Daniel Calparsoro
Orijinal İsim: Invasor 
Film Konusu : Dallas’tan Washington’a kadar semaları aydınlatan devasa bir patlama, Patriot adlı uzay mekiğinin parçalanmasına ve ABD’nin üzerine yağmur gibi yağmasına neden olur. Pablo (Alberto Ammann) İspanyol askeri bünyesinde doktor olarak çalışmaktadır. Irak savaşasının barış sürecinde savaş bölgesine gönderilir. Genel kontrolü yapmak amaçlı çıktıkları konvoy çölde saldırıya uğrar. En iyi arkadaşı Diego (Antonio de la Torre) rehin alınır. 
Film etiketler : İstilaci filmi izle, İstilaci türkce dublaj izle, İstilaci izle, İstilaci full izle, İstilaci hd izle, İstilaci online izle, İstilaci Invasor filmi izle, İstilaci Invasor full izle,
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.