FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Gizli Takip türkce altyazi izle 2013



Gizli Takip filmi full izle
Gösterim tarihi: 3 Temmuz 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.0/10
IMDB puanı: 7.1/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Hyo-ju Han, Jun-Ho Lee, Woo-sung Jung
Tür: Aksiyon, Suç
Senaryo: Kin-Yee Au
Yönetmen: Byung-seo Kim, Ui-seok Jo
Orijinal İsim: Gam-si-ja-deul, Cold Eyes
Film Konusu : Pu Pu sevdiği sevgilisi tarafından terk edilir. O dışarı hareket etmeden önce, o Jay Chou tarafından gizli bir pist "şarkıları" bir kez daha, dinlemek ister. Sonra onu bırakır ve Hong Kong ablasının yere gider. Orada iken tüm, o aynı şarkıyı, "gizli parça" arar, ve bu onu keşfetmek sevgi bir yolculuk ve yeni bir başlangıç ​​üzerine onu yol açar. Ha Yoon-ju, liderliğini Hwang Sang-Jun’un yaptığı ekibe girer. Birbirinden yetenekli üyelerin bulunduğu bu ekip tehlikeli suç organizasyonunun başı olan James’in izini sürmeye başlar. 
Film etiketler : Gizli Takip izle, Gizli Takip full izle, Gizli Takip hd izle, Gizli Takip filmi izle, Gizli Takip türkçe altyazı izle
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.