FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Arinma Gecesi Türkce dublaj izle



Arinma Gecesi filmi izle
Gösterim tarihi: 13 Eylül 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.3/10
IMDB puanı: 5.5/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Ethan Hawke, Lena Headey, Max Burkholder
Tür: Korku, Bilim Kurgu, Gerilim
Senaryo: James DeMonaco
Yönetmen: James DeMonaco
Orijinal İsim: The Purge 
Film Konusu : Amerikan hükümetinin başı suçlular ve hapishanelerle derttedir. Cezaya çarptırılan suçluların sayısı kontrol altına alınamamakta, bu nedenle de hapishaneler kapasitelerinin bir hayli üzerinde sayıda suçluyu barındırmaktadır. Bu soruna çözüm olabilecek son çare ise son derece ilginçtir.Yılda bir gece 12 saat boyunca suçlu ne yakalanacak ne de cezalandırılacaktır. Polise başvurulmayacak, hastanelerden de yardım istenmeyecektir.Her yıl bir suç işleyeceksiniz ve bu suçun sonuçları ile hiçbir şekilde karşı karşıya gelmeyeceksiniz deseler cevabınız ne olurdu? Tek 1 geceyi anlatan filmde 4 kişilik bir ailenin kendilerini korumak için sınırları ne kadar zorlayabileceklerini anlatan bu filmde sınırları zorlayan teklifler birer birer sunuluyor. 
Film etiketler : Arınma Gecesi film izle, Arınma Gecesi full film izle, Arınma Gecesi hd film izle, Arınma Gecesi online izle, Arınma Gecesi tek parça izle arınma gecesi alt yazılı izle, arınma gecesi hd izle, Arınma Gecesi izle, arınma gecesi Türkçe dublaj izle, The Purge izle 
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.