FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Star Trek Bilinmeze Doğru filmi izle



Star Trek Bilinmeze Doğru full izle
Gösterim tarihi: 07 Haziran 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 7.4/10
IMDB puanı: 8.0/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana
Tür: Aksiyon, Macera, Bilim Kurgu
Senaryo: Alex Kurtzman, Roberto Orci
Yönetmen: J.J. Abrams
Orijinal İsim: Star Trek Into Darkness
Film Konusu : Atılgan’ın mürettebatı eve geri çağrıldığında, kendi organizasyonları içinde durdurulamaz bir terör gücünün donanmayı ve temsil ettiği her şeyi parçaladığını, dünyamızı bir kriz içinde bıraktığını görürler. Bitirmesi gereken şahsi bir kavgası olan Kaptan Kirk, tek kişilik kitle imha silahını yakalamak için savaş alanına doğru özel bir arayış başlatır.
Film Etiketler : Star Trek Bilinmeze Doğru türkçe dublaj izle, Star Trek Bilinmeze Doğru filmi izle, Star Trek Bilinmeze Doğru  izle, Star Trek Bilinmeze Doğru online izle, Star Trek Bilinmeze Doğru full izle, Star Trek Bilinmeze Doğru  hd izle, Star Trek Bilinmeze Doğru  filmi full izle, Star Trek Bilinmeze Doğru 2013 filmi izle, Star Trek Bilinmeze Doğru tekparca izle, Star Trek Bilinmeze Doğru  izle
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.