FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Öfkeli Polisler filmi izle (2013)



Öfkeli Polisler  izle
Gösterim tarihi: 01 Haziran 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.8/10
IMDB puanı: 4.5/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Jet Li, Shishi Liu, Zhang Wen
Tür: Aksiyon, Komedi, Suç
Senaryo: Tan Cheung
Yönetmen: Tsz Ming Wong
Orijinal İsim: Bu er shen tan 
Film Konusu : Hong Kong’daki cinayetlerin ardı arkası kesilmiyor ve bu cinayetleri çözmek için de teşkilatın iki usta polisi Huan ve Wang görevlendiriliyor. Kısa bir araştırma sonucunda işin seri katil tarafından yapıldığı öğreniliyor ve ilginç bir bilgi olarak da cinayetlerin tek ortak noktası genç yıldız Liu bulunuyor. Katili tuzağa düşürmek için plan yapan bu iki deneyimli isimden biri Liu’nun sevgilisi kılığına girerek planın startını veriyor. 
Film Etiketler: Öfkeli Polisler türkçe dublaj izle, Öfkeli Polisler 2013 filmi izle, Öfkeli Polisler filmi izle, Öfkeli Polisler izle, Öfkeli Polisler hd izle, Öfkeli Polisler fimi full izle, Öfkeli Polisler tek parca izle,
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.