FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Muhbir türkce dublaj izle



Muhbir full izle
Gösterim tarihi: 14 Haziran 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: /10
IMDB puanı: 6.5/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Dwayne Johnson, Jon Bernthal, Susan Sarandon
Tür: Aksiyon, Gerilim
Senaryo: Justin Haythe, Ric Roman Waugh
Yönetmen: Ric Roman Waugh
Orijinal İsim: Snitch 
Film Konusu : Üniversite öğrencisi genç oğlu, yanlış bir suçlamayla uyuşturucu satıcılığından 20 yıl hapis cezası alınca, düzenli ve sakin bir aile hayatı süren babasının yapacak tek bir şeyi alır: polisle iş birliği yaparak kılık değiştirecek ve uyuşturucu çetesinin en tepesindeki adama ulaşmaya çalışacaktır. Kendi hayatını da riske attığı için eşiyle arası bozulacak olsa da, Oğlunun suçsuz olduğunu bilen ve bunu kanıtlamak için elinden gelenin daha fazlasını yapan John, eşiyle bozulan arasını da düzeltmek için elinden geleni yapacaktır. 
Film etiketler: Muhbir 1080p izle, Muhbir 720p izle, Muhbir hd izle, Muhbir Türkçe Dublaj izle, Snitch 1080p izle, Snitch 720p izle, Snitch hd izle, Snitch Türkçe Dublaj izle

PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.