FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Kötülük Tohumu – Dark Feed izle



Kötülük Tohumu – Dark Feed türkce dublaj izle
Gösterim tarihi: 04 Aralık 2012
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.0/10
IMDB puanı: 3.6/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Evalena Marie, Mark DeAngelis, Victoria Nugent
Tür: Korku
Senaryo: Michael Rasmussen, Shawn Rasmussen
Yönetmen: Michael Rasmussen, Shawn Rasmussen
Orijinal İsim: Dark Fed 
Film Konusu : Film çekmeye bir hayli hevesli olan bir grup genç, mekan seçiminde kararsız kalmış ve ani bir kararla akıl hastanesini tercih etmişlerdir. Akıl hastanesi korku filmi için en uygun mekanlardan bir tanesii ancak bu akıl hastanesi onların sonu olabilir ufak bütçeli film cekerler. 
film etiketler: film izle, Hd Film İzle, Kötülük Tohumu Film 720p izle, Kötülük Tohumu Film full hd izle, Kötülük Tohumu Film izle, Kötülük Tohumu Film izle 2013, Kötülük Tohumu Film partlı izle, Kötülük Tohumu Film tek parça izle, Kötülük Tohumu Film tek part izle, Kötülük Tohumu Film türkçe dublaj izle, online film izle

PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.