FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Kayıp Kurşunlar film izle türkce dublaj




Gösterim tarihi: 14 Ağustos 2012
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.8/10
IMDB puanı: 6.3/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Gang Chen, Hei-Yi Cheng, Xiang Bin
Tür: Aksiyon, Gizem
Senaryo: Chi-Leung Law, Sin Ling Yeung
Yönetmen: Chi-Leung Law
Orijinal İsim: Xiao shi de zi dan 
Film Konusu : Yağmurlu bir gecede Şangay yakınlarındaki bir silah fabrikasında çalışan genç bir kadın, bir kutu mermi çaldığı için, patron Ding tarafından Rus ruletiyle cani bir şekilde öldürülür. Bir buçuk ay içerisinde işçilerden bazıları esrarengiz bir biçimde öldürülmüş olarak bulunur, üzerlerinde ise hiç mermiye rastlanmaz. İşçiler arasında ölümcül bir lanetin kol gezdiği söylentileri yayılır. Bu söylentiler ve cesetler üzerine bir dedektif ve ortağı olayı çözmek üzere görevlendirilir. İşçiler arasında ölümcül bir lanetin kol gezdiği söylentileri yayılır. Bu söylentiler ve cesetler üzerine bir dedektif ve ortağı olayı çözmek üzere görevlendirilir. 
Film Etiketler :  Kayıp kurşunlar film izle, Kayıp kurşunlar filmi izle, Kayıp kurşunlar full izle, Kayıp kurşunlar izle, Kayıp kurşunlar sinema izle, Kayıp kurşunlar tek link izle
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.