FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Halo 4 türkce dublaj izle (2013)





Halo 4 filmi izle Gösterim tarihi: 8 Ekim 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 8.5/10
IMDB puanı: 6.9/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Iain Belcher, Jenna Berman, Robin August
Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu
Senaryo: Aaron Helbing, Todd Helbing
Yönetmen: Stewart Hendler  
Film Konusu : Tarih 2525′i gösterdiğinde insanoğlunun uzay’da yerleşimler yaptığını ve burada yaşamaya başladığını görüyoruz. İsyanlara karşı deneyimli bir ekipten eğitim alan askeri öğrenciler burada mücadele vermektedir. Henüz ne olduğu bilinemeyen garip bir uzaylı ırkı ile mücadele çok yakındır ve askerler bu konuda oldukça tedirgindir. Saldırı ile birlikte askerler birlikte hareket edemez ve tökezlemeye başlarlar, bu sırada zeki bir asker olan Laskey Spartan 2 askerlerinden John 117 tarafından kurtarılır. Laskey bir lider olarak bu ekipte görev alacaktır ve sorumluluğu oldukça büyüktür.  
Film Etiket : Halo 4 filmi izle, Halo 4: Şafağa Kadar Hücum türkçe dublaj izle,  Halo 4 filmi izle,  Halo 4 filmi full izle,  Halo 4 izle,  Halo 4 hd izle,  Halo 4 online film izle,  Halo 4 tek parca izle,
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.