FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Felekten Bir Gece 3 türkce dublaj izle




Gösterim tarihi: 31 Mayıs 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 7.1/10
IMDB puanı: 6.0/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis
Tür: Komedi
Senaryo: Craig Mazin, Todd Phillips
Yönetmen: Todd Phillips
Orijinal İsim: The Hangover Part III,The Hangover 3 
Film Konusu : Felekten Bir Gece filmi Bangkok’ta geçmektedir. Kurt sürüsünün şehri alt üst etmesinin ardından iki sene geçtikten sonra sürüde bulunan üç erkek Phil, Stu ve Doug normal yaşamlarına devam etmektedirler. Kendi evlerinde sorunsuz olarak yaşayan kahramanlar eski olayları unutmuşlardır. Ama bu durum Alan’ın hiç hoşuna gitmemektedir. Alan oldukça kötü geceler yaşamıştır ve bu gecelerin sonunda ilaçlarını kullanmamaya başlamıştır. Bu durum onun yeniden kendi doğasına geri dönmesine neden olacaktır. 
film etiketler : Felekten Bir Gece 3 izle , The Hangover 3 izle , Felekten Bir Gece 3 Full izle , Felekten Bir Gece 3 HD izle , Felekten Bir Gece 3 Altyazılı izle , Felekten Bir Gece 3 Filmini izle , The Hangover 3 Online izle , The Hangover 3 Seyret

PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.