FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

dark shadows türkce dublaj izle



dark shadows izle
Gösterim tarihi: 15 Temmuz 2012
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 7.0/10
IMDB puanı: 6.5/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Eva Green, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer
Tür: Komedi, Fantastik
Senaryo: Seth Grahame-Smith
Yönetmen: Tim Burton
Orijinal Adı: Dark Shadows 
Film Konusu : 1960'lı yılların popüler gotik-gerilim dizisinden uyarlanan film, zengin ve çapkın vampir Barnabas Collins'in cadılar, hayaletler ve canavarlarla dolu karanlık dünyasını beyazperdeye taşıyor. Barnabas muhteşem bir hayat sürerken, kıskanç bir cadı tarafından lanetlenerek kontluğu elinden alınan ve 200 yıl kadar toprak altında, tabutta kilitli kalan bir vampirdir. 1972 yılında kopan bir fırtına onun da tabutunu yeraltından çıkartır ve meraklı köylüler sayesinde artık özgür bir vampirdir. Uzun yıllar sonucu garip bir şekilde oradan kurtulan Barnabaras uyandığında 1972 yılında kendisini bulur. Komedi ve korkunun bir arada olduğu güzel bir filmdir. 
film etiketler :  dark shadows izle, dark shadows türkçe dublaj izle, karanlık gölgeler izle, karanlık gölgeler türkçe dublaj izle, dark shadows online izle, dark shadows filmi izle, dark shadows full izle,

PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.