FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Crood'lar – The Croods izle 2013




Crood'lar – The Croods filmi izle
Gösterim tarihi: 12 Nisan 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.5/10
IMDB puanı: 7.4/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Emma Stone, Nicolas Cage, Ryan Reynolds
Tür: Animasyon, Macera, Komedi
Senaryo: Chris Sanders
Yönetmen: Chris Sanders, Kirk De Micco
Orijinal İsim: The Croods 
Film Konusu : rüyalar diyarında yaşayan cok mutlu crod ailesi başına büyük bir felaket gerli büyük bir deprem evleri olan mağarayı cok büyük zarar verir artık kulalınamaz hale gelen mağara crood,ların artık evi yokdur yıkılmış harabeye dönen evleri bu vadi"den taşınmak zorunda kalırlar ailenin lideri ve babası Grug ile beraber uzun bir yolculuğa cıkacaklardır. bulmak istedikleri tek şey yaşayabilcekleri güzel bir evdir. sığınacak bir mekan arıyan crood"lar cıkları bu yolculukda aksiyon gerilim dolu maceralar yaşacakdır daha önce hic görmedikleri bir dünyada gezegende banbaşka bir doğayla karşı karşıya kalmışlardır.  
Film Etiketler : Crood'lar, Crood'lar film izle, Crood'lar filmi izle, Crood'lar Filmini izle, Crood'lar full izle, Crood'lar HD izle, Crood'lar HD seyret, Crood'lar izle, Crood'lar Online izle
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.