FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Ask Simdi filmi Türkce dublaj izle



Ask Simdi izle  Gösterim tarihi: 05 Nisan 2013
 filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 7.4/10
 IMDB puanı: 6.8/10
 Yapım: 2012
 Oyuncular: Dakota Fanning, Jeremy Irvine, Josef Altin
 Tür: Dram, Romantik
 Senaryo: Jenny Downham
 Yönetmen: Ol Parker
 Orijinal İsim: Now Is Good 
 Film Konusu : güzel bir aşk hikayesi hasta olan tessa tedavi görmekyi bırakıp sevdiklerinle vakit gecirmeyi tercih ediyor, Lösemi’nin pençesinde bir kadın… Kemoterapi tedavisi işe yaramaz ve artık doktorlar yolun sonuna geldiğini söyler… Tessa, hayat dolu karakteri ile karşımıza çıkıyor ancak hayat tüm acımasızlığı ile onu yok etmeye hazır fakat Tessa hastanede kalmak yerine dış dünyaya koşmak istiyor. Sevdikleri ile güzel vakit geçirebilmek için son günlerini dostları ile paylaşıyor ve yapmak istediği her şeyi gerçekleştiriyor.
 
Film Etiketler : Aşk Şimdi filmi izle, Aşk Şimdi filmi full izle, Aşk  Şimdi türkçe dublaj izle,  Aşk  Şimdi izle,  Aşk  Şimdi hd izle,  Aşk  Şimdi online izle,  Aşk  Şimdi tekparca izle,  Aşk  Şimdi film izle,  Aşk  Şimdi online film izle, 
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.